OKB’yi Yenmek – Takıntılarla Başa Çıkmak İçin 10 Adımlı Çalışma Kitabı

OKB’li bireylerin takıntılı düşünceler ve kompulsif davranışlarla başa çıkmalarına yardımcı olacak 10 adımlı pratik stratejiler sunar. OKB ile mücadele edenler için önemli ve rehber niteliğinde bir kaynaktır.

 

Takıntılarla Başa Çıkma Obsesif Kompulsif Bozukluğunuzu Kontrol Altına Almanın Yolları

Şiddet içeren, hoş olmayan, dine saygısızlık içeren düşüncelerden ne kadar deneseniz de kurtulamıyorsanız, bu kitap size yardımcı olabilir. Bu tür takıntılı düşünceler obsesif-kompulsif bozukluğun (OKB) belirtileri olabilir. OKB tanısı almışsanız ya da tanı almamış olsanız da bu tür düşünceleriniz varsa, bu kitaptaki güvenli ve etkili teknikler tekrar huzura kavuşmanız için size yardımcı olabilirler.

 

Duramayan Adam Obsesif Kompulsif Bozuklukla Yaşamak

Yirmi senedir OKB’yle (obsesif kompulsif bozukluk) yaşayan yazar kendi yaşadıklarını ve yaptığı detaylı araştırmaların sonuçlarını anlatıyor. Okb olanların ve aile üyelerinin çok faydalanacağı bir kaynak.

 

 

 

Takıntılar: Vaka Örnekleri ve Tedavi Yöntemleri

Psikiyatri Uzmanı Dr. Oğuz Tan, hastalarının gerçek yaşam öykülerinden yola çıkarak yazdığı bu kitapta, birçok kişinin kendine bile itiraf etmekten çekindiği bu hastalığın örneklerini ve tedavi yöntemlerini vaka incelemeleri üzerinden edebi ve mizahi bir üslupla anlatıyor.